Ervaringen

Deze zomer heb ik deelgenomen aan een workshop Soulsinging van Erik Huele en het was fantastisch!
Via wereldmuziek, spirituals (mantra’s etc) en klankimprovisatie kwamen we tot verbinding met onszelf en elkaar.
Een veilige sfeer, liefdevolle open harten, humor en lichtheid, kippenvel, prachtige klanken, tranen van ontroering, tranen met tuiten van het lachen… deze ervaring gun ik iedereen.
Warme muzikale groet, Iris (zomer 2017)

*****
“ Nog bijkomend v de prachtige en klankvolle Midweek Soulsinging onder jullie bezielende leiding deze impressie:
In de midweek soulsinging in Brummen onder kundige en hartverwarmende inspirerende leiding van Renze Ferwerda en Erik Huele ben ik verrast door het inzicht dat ik mijn lijf kan gebruiken als klankbord.
Het  programma, waarin Erik en Renze hun talent en podium-ervaring volledig inzetten om cursisten tot bloei te brengen, gaf mij een geweldige impuls  om zelf te zingen. Ik leerde mijn eigen stem ontdekken, voelen en horen.
En ook te ervaren hoe fijn het is samen met andere cursisten te musiceren van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.
De ambiance in een prachtige omgeving, zowel binnen als buiten, met heerlijke (vegetarische) maaltijden gekookt door een zingende ‘kokkie’ blijven in mijn herinnering naklinken.
Deze zang/muziek-ervaring met Erik en Renze is top! ”
Karien Smits over de Zomerzang midweek 2015

*****
” Hallelujah Erik en Jacky,

Wat heb ik genoten van het weekend. Heb mij zo uitgenodigd gevoeld om te zingen en tot expressie te komen door jou en Jacky.
Heb gezongen zoals ik nog nooit gezongen heb en zo mijn passie gevoeld en mijzelf niet beperkt (hou mij vaak in).
Heerlijk was het om met de anderen te zingen en te zijn en van de mooie maaltijden te genieten.
Wat ik als zo prachtig ervaar is dat de gezichten en de ogen van alle deelnemers er zo mooi uitzien na al het zingen. Gun dit iedereen! ”      Toos Schmitz 2015

*****

” Ik heb gewoon ongelooflijk genoten van de Zangweek met Renze en Erik!

En met een licht gevoel van heimwee klonk het dit weekend nog in mij na.
De individuele aandacht, het samen zingen, de liefdevolle, humorvolle, betrokken en deskundige begeleiding waarmee bij ieder het beste naar boven werd gebracht.
Ruimte voor een lach en een traan, voor wat zich aandiende in het moment. Bovendien zijn de heren ook nog eens twee geweldige muzikanten. Ook daar hebben we van kunnen genieten.
En met bewondering gekeken wat er door scherpe observatie en van daaruit kleine aanwijzingen bijzondere dingen met mensen gebeurden. Ik heb zelf prachtige momenten gehad en ook die van anderen vond ik bijzonder mee te maken.
Tenslotte zeker niet te vergeten, kok Paul, die ons elke keer weer verraste met heerlijke maaltijden en lekkere tussendoortjes.
En dat alles op een prachtige plek. Ik heb een geweldige week gehad. ”
Resi Tichelaar 2015

Ervaringen Soulsinging Festival:

Jacky Peeters (docent Aug Soulsinging Festival): Leuk, speels en swingend Festival! Op de Uelenspieghel, prachtige plek.

Martijn Nanninga (docent 2016 & 17): Het is een mooi festival op een prachtige plek buiten in de natuur, activiteiten van stembevrijding tot spirituele liederen, swingen op de prachtige (live!) muziek van Praful. Kamperen en lekker eten, dat ook! Ik was er vorig jaar ook, zeer aan te raden!

Andrea Hauser (docent 2016 & 17): Doe mee, het wordt weer leuk!!!

Tineke Prins: een aanrader, ik was er vorig jaar

Evelien Broere : Ik ga weer en kan het iedere zang en muziekliefhebber aanraden!

Judith Grob: Great memories… Time to make some new ones.

Casper Lange (deelnemer 2016 & 17): Heel fijn festival van zang, dans en warme contacten; op prachtige locatie en niet te vergeten: Mantra groove Band met Praful! Yay!!!